Betingelser

Læs foreningens købsbetingelser her

1. Priser: Alle priser er i danske kroner.

2. Betaling: Du kan kun tilmelde dig på hold ved forudbetaling, hvilket foregår ved enten Dankort/VISA/Mobile pay. Ved betaling skal du benytte følgende på Dankort/VISA-Dankort :
       • Kortnummer: De 16 cifre på forsiden af betalingskortet.
       • Udløbsdato: Er angivet på forsiden.
       • Kontrolcifre: De tre sidste cifre i feltet på bagsiden.
Når du benytter betalingskort, sendes de indtastede kortdata direkte fra dig til PBS i krypteret form. Dvs. det kun er PBS, der kan læse dine kortdata. H2Odense har ikke adgang til dine kortdata. Beløbet trækkes den dag, du er registreret på holdet. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end du har godkendt ved indmeldelsen. OBS. vi tager ikke Mastercard. 

3. Fortrydelsesret: Du har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydes indmeldelsen indenfor 14 dage efter første fysiske svømmedag, tilbydes fuld refusion, som tilbageføres til samme bankkonto, som de blev trukket fra. Ønskes denne refusion, bedes du kontakte os indenfor de 14 dage på e-mail tilmelding@h2odense.dk, hvor en skriftlig aftale om refundering vil finde sted. Tilbagebetaling sker når vi giver svar på email herom. Så længe der er meldt ønske om refundering inden for de 14 dage, er du sikret fuld refundering, også selvom vores svar er senere end de 14 dage. Tilbagebetalingen ydes upåvirket af om man i løbet af de 14 dage faktisk har deltaget på holdet (prøveperiode). 

4. Betaling er altid for den resterende del af sæsonen. Der laves ikke tilbagebetaling hvis en person udmelder sig undervejs i sæsonen (dog frataget de 14 dages prøveperiode nævnt ovenfor). Der udbetales ikke refusion, hvis svømmetimer aflyses.  

5. Registrering: For at indgå en aftale med foreningen om indmeldelse på et hold, skal du lade dig registrere med personlige oplysninger. Den foretagne registrering sikrer, at foreningen har de oplysninger der er nødvendige for træner, leder samt kommunen. De personlige oplysninger videregives ikke til 3. mand og benyttes ikke til udsendelse af uopfordret reklamemateriale.

6. Primær email kontakt: tilmelding@h2odense.dk
Kasserer: kasserer@h2odense.dk.

7. Handelsbetingelser for H2Odense webshop: De priser, du ser her på hjemmesiden, er de gældende. Der tages dog forbehold for trykfejl.


Foreningen forbeholder sig ret til uden varsel at ændre/opdatere ovenstående regler/betingelser.