STO svømmer Thea Blomsterberg udtaget til OL

15-04-2024

Thea Blomsterberg fra Swim Team Odense er nu udtaget til OL - klubben ser til i stor beundring og med stor respekt for den utroligt hurtige svømmer.

Stort tillykke til dig Thea 🤩🏊‍♀️💪

Læs om Theas OL-udtagelse - klik her

Læs mere

Stem på os til Boxit Assist

11-04-2024

Vi er nomineret til Boxit Assist!

Vi er den ene af tre nominerede klubber i Odense, der har søgt om støtte fra Boxit.

Du kan nu stemme på H2Odense frem til d. 28. april og hjælpe din klub med at få nogle støttekroner. Gå ind på https://www.boxit.dk/boxit-assist/odense og afgiv din stemme i dag. 

Vi vil gerne på forhånd sige tak til alle der stemmer på os. 

Læs mere

Nyhedsbrev April 2024

08-04-2024

Så er der nyhedsbrev for April 2024 - Hop ind og læs mere her 

Læs mere

Antibulli workshop og frokost med gode kollegaer

04-04-2024

Det gode kollegaskab blev plejet og inspireret i påskeferien. 

I H2Odense ønsker vi at skabe en stab der føler sig hørt, inspireret og respekteret. Det har vi i påskeferien gjort en indsats for at imødekomme ved at afholde en workshop for alle ansatte med udgangspunkt i antibulli.

ANTIBULLI 

Antibulli Svømning har til formål at bidrage til at skabe en hold- og klubkultur med høj tolerance, hvor alle respekterer hinanden, taler ordentligt og hjælper hinanden, så klubben er et rart sted at være.

Grundtanken ved Antibulli Svømning er, at et stærkt sammenhold og gode børnefællesskaber forebygger eksklusion og mobning.

Antibulli Svømning er en del af Antibulli, som oprindeligt blev udviklet af Mary Fonden og MH24 - Mikkel Hansen mod mobning. Sammen med Mary Fonden har Dansk Svømmunion samarbejdet om at udvikle Antibulli Svømning.

Vi fik mulighed for at blive klogere på konceptet og forberede øvelser på land i fællesskab, som efterfølgende blev afprøvet i vandet.
Udover den nyttige workshop fik vi også sammen nydt god frokost og sluttede en aktiv omgang i svømmehallen af på fynsk manér med en klassisk brunner. 

 

Læs mere om antibulli her:
https://www.svoem.org/Discipliner/Bredde/Aktiviteter/Antibulli-Svoemning/

Læs mere

Praktikant til Markedsføring

13-03-2024

Praktikant til markedsføring og contentproduktion

Praktikantstilling i efteråret 2024

Vil du være en del af H2Odense - en forening i rivende udvikling indenfor såvel konkurrencesvømning som svømmeskolebranchen?

Vi søger lige nu én eller to engagerede og dygtige praktikanter, der ønsker at være med til at drive og udvikle vores markedsføring og branding på de sociale medier. Du skal være vild med contentproduktion i tekst, billeder og især video, og så skal du brænde for sport, foreningsliv og bevægelsesglæde. Kender du til svømmesporten er det kun en fordel - ellers er nysgerrighed på sporten essentiel.

Om dig:

Vi søger en praktikant, der er selvdrevet og proaktiv, og som kan arbejde både selvstændigt og i samarbejde med ansatte og frivillige. Du er klar på at møde en masse forskellige mennesker, og kontakte holdledere, trænere og svømmere i klubben. Du brænder for at blive dygtig til contentproduktion og markedsføring på sociale medier, og du skal have lyst til at blive en del af en forening i konstant udvikling.

Om os:

I H2Odense vil du blive en del af en forening med omkring 2700 medlemmer, der brænder for at give babyer, børn, unge og voksne en god oplevelse i vandet og et fællesskab at mødes i. Vi er et lille team, der arbejder tæt sammen, og kan derfor hurtigt sætte gode ideer og tiltag i verden. Som ansat hos os vil du være med til at drive en forening, der tilbyder gode vandaktiviteter for alle aldersgrupper og på alle niveauer i Odense. Du vil få mulighed for at få erfaring med mange forskellige ansvarsområder, hvilket vil give dig en bred vifte af kompetencer og udviklingspotentiale. Hos H2Odense får du et fleksibelt arbejde, hvor der er plads til både dine foreløbige kompetencer samt mulighed for at udvikle dig yderligere. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø er nøglen til succes, og værdsætter vores medarbejderes bidrag og ideer.

Mulige opgaver: 

  • Videoproduktion fra svømmetræning og svømmestævner
  • Billeder og grafik til sociale medier
  • Udvikling af storytelling for både svømmeskole og konkurrenceafdeling. 
  • Udarbejde tryksager som plakater, bannere, postkort
  • Udvikling af tekst, billeder og video til hjemmeside

Ansættelsesforhold

Praktikforløbet vil ligge i efterårssæsonen, i et nærmere aftalt tidsrum. Arbejdstiden er fuldtid og arbejdspladsen er som udgangspunkt er på vores kontor i Odense V, beliggende på Stadionvej 50a, Svømmernes Hus. Der er også mulighed for hjemmearbejdsdage efter behov. Da svømmetræning ligger i eftermiddag og aftentimer, vil der være brug for, at du kan være til stede i svømmehallerne der. 

Vi glæder os til at møde vores nye praktikant, så tøv ikke med at sende os din ansøgning og dit CV til administrationsmedarbejder Christiane Falke Bjerregaard-Laursen cf@h2odense.dk 

Ansøgningsfrist 30. april 2024. Vi forbeholder os retten til at besætte stillingen inden hvis den rette kandidat melder sig.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte administrationsmedarbejder Christiane Falke Bjerregaard-Laursen cf@h2odense.dk  

 

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2024

28-02-2024

Så er der nyhedsbrev for Marts 2024 - Hop ind og læs mere her 

Læs mere

Ny holdtype - Familiesvømning

28-02-2024

🤿🌟NYT FAMILIEHOLD OPSTARTER I NÆSTE UGE 🌟🤿

Familiesvømning - opstarter fra mandag d. 4 marts i Universitetets Svømmehal mellem kl.18-19:30 - JUHU!

Holdet henvender sig især til forældre med børn - men det kan også være en bedstemor, en tante, en fætter, en papfar og en frisk oldefar, der ønsker at deltage 👏🤩

Holdet byder på lege, samarbejdsøvelser, konkurrencer, stafetter, livredning, temadage samt det basale ift. at lære at svømme. Alt det sjove og lærerige vandet kan tilbyde - niveauet og programmer tilpasses de familier der tilmeldes

Kender du en familie du vil starte op med? Så book en gratis prøvetime og få 45 sjove, aktive og lærerige minutter i vandet med DIN familie. 

OBS
Minimumsalder er 4 år og alle der deltager skal være trygge ved at være i vandet (på en dybde hvor alle kan bunde).

Find tilmelding herinde: 

Familiesvømning kl. 18-18:45: H2Odense | Familiesvømning UNI mandag 1800-1845
Familiesvømning kl. 18:45-19:30: H2Odense | Familiesvømning UNI mandag 1845-1930

Læs mere