* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Ambitionsholdet

Antal tilmeldte:
10/14
Alder:
12-18
Niveau:
Ambitionsholdet 12 -18 år
Pris:
1.050,00 DKK
02/01/2024 - 31/05/2024 Svømmehallen Højme Mandag 18:00-19:00Onsdag 16:45-17:45 Dryland Onsdag 18:00-18:30 Instruktør: Emma Mygind Frida Dorthea Larsen
Beskrivelse

Mandage kl. 18:00 - 19:00 - Højme Svømmehal (svømning)
Onsdage kl. 16.45 - 17:45 - Højme Svømmehal (svømning) (derefter omklædning til...)
Onsdage kl. 18:00 - 18:30 - Højme Svømmehal (dryland)

Ambitionsholdet er et hold for svømmere, der gerne vil prøve energi med mere konkurrenceorienteret svømning. 

Holdet er en kombination af det der foregår i svømmeskolen og i konkurrencesvømning. Holdet kan ses som en forberedelse til evt. at komme op på et af konkurrenceholdene, eller hvis man trænger til at blive udfordret på en ny måde. Svømningen kommer til at have fokus på svømmeteknik i alle fire stilarter samt startspring og vendinger. 
Derudover er der fokus på læring igennem leg og mulighed for at børnene selv kan have indflydelse på holdet.

I forhold til konkurrenceafdelingen har holdet til hensigt at give svømmere mulighed for at gå ned i træningsmængden, hvis man er usikker på hvor meget motivation man har tilbage for konkurrenceverden.

Det er ligeledes muligt at gå fra ambitionsholdet over til et konkurrencehold, hvis man har lysten og motivationen for at deltage i stævner og træne mere målrettet. Det at blive flyttet til et konkurrencehold vil altid forgå i dialog mellem holdets trænere, svømmeren og relevante konkurrencetrænere.

Målsætningerne for holdet: Crawlteknik, Butterflyteknik, Rygcrawlteknik, Brystsvømningsteknik, Indlæring af vendinger, startspring samt legeaktiviteter. Evt. deltage i interne stævner. 
Ambitionsholdet er for de svømmere, der har lyst og er motiveret for at lære mere. Holdet kan både ses som en forberedelse til dem der gerne vil prøve nogle af konkurrenceholdene af senere, men også for dem der bare synes svømning er sjovt og gerne vil lidt mere med det. Holdet er for dem der kan svømme 25 meter, gerne uden hjælpemidler, og være tryg med at bevæge sig på dybere vand. 

Ønsker du mere info, findes det ved at klikke på holdbeskrivelsen under fanen "Tilmelding" på forsiden af hjemmesiden.

Læs mere om svømmeskolen her og find velkomstbrevet til holdets svømmehal her. 

Pris: 1.050,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Emma Mygind

Instruktør

Frida Dorthea Larsen

Instruktør